Beekeeper Family - Papadopoulos

FoodExpo 2020, Hall 3, A08

Συμμετέχουμε και αυτή τη χρονιά 16-18 Μαΐου στη Foodexpo 2020

FoodExpo 2020, Hall 3, A08
  • Author:
  • Beekeeper family
  • Date:
  • 24 Φεβ 2020

16-18 Μαΐου στη Foodexpo 2020 η Beekeeper Family Papadopoulos στο Hall 3, A08

Για 3η συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στην έκθεση Foodexpo 2020!

ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16-18 ΜΑΪΟΥ 2020
 

Μία μεγάλη έκθεση διεθνούς βεληνεκούς

FOOD EXPO: το εμπορικό φόρουμ που κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των διεθνών αγορών, που έκανε την Ελλάδα κέντρο για την ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και των Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη.

Στα πρώτα έξι χρόνια της λειτουργίας της η FOOD EXPO κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή των εκθέσεων για τον κλάδο των Τροφίμων και των Ποτών στην Ελλάδα αλλά και να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με στρατηγικές κινήσεις κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει διεθνή εμβέλεια, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ’επέκταση στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας.

Προσελκύοντας εκθέτες αλλά και αγοραστές από περισσότερες από 80 χώρες, μετατρέπει το Metropolitan Expo, όπου πραγματοποιείται, σε ένα πολυπολιτισμικό εμπορικό φόρουμ. Ενδεικτικά, στην διοργάνωση του 2019 οι διεθνείς επισκέπτες ήταν περισσότεροι από 3.500 ενώ οι ξένοι εκθέτες ήταν 250 από 33 διαφορετικές χώρες. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, το 2020, αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση 5.000 διεθνείς επισκέπτες από 85 χώρες και να συμμετάσχουν 300 ξένοι εκθέτες από 38 χώρες.

 
 
 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν αποτελούν πολύ σημαντικές και μεγάλες παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις από χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, Αίγυπτος, Τουρκία, Βουλγαρία, Κορέα, Πολωνία, Κίνα, Τυνησία, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Λίβανος, Ινδονησία, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Ολλανδία, Ινδία, Ρουμανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία, Μαλαισία, Κονγκό και Κύπρος. Παράλληλα, το πρόγραμμα Hosted Buyers, όπου θα ενταχθούν το 2020, 950 σημαντικοί αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά και μεσογειακά τρόφιμα και ποτά αναμένεται να εξασφαλίσει ένα minimum αριθμό b2b συναντήσεων με τους εκθέτες που θα ανέλθει στις 18.000!

Έτσι λοιπόν, η FOOD EXPO 2020, επενδύοντας και πάλι τεράστια για τα ελληνικά δεδομένα ποσά και προσελκύοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σημαντικών ξένων αγοραστών και εκθετών, στοχεύει να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη φήμη της ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του είδους της διεθνώς.

Πηγή: Foodexpo.gr

 

Sign up to our newsletter

Products